Blog

 
Posted by sunce in Vijesti

Suncokretov klub za mlade

Lenta

 

Projekt „Suncokretov klub za mlade“  će omogućiti mladima da kreativno i kvalitetno provode svoje slobodno vrijeme u Klubu za mlade i da se samoorganiziraju i informiraju o mogućnostima zapošljavanja i alternativnim oblicima samozapošljavanja poput društvenog poduzetništva i eko vrtlarstva. Kroz različite izvaninstitucionalne aktivnosti u kojima će sudjelovati tijekom projekta, osnažit će ih se da preuzmu ulogu aktivnih građana a kroz programe razmjene i volontiranje da steknu i međunarodno iskustvo .

2_klub mladih

Mladi uključeni u rad Suncokretovog kluba mladih, organizirano i korisno provode svoje slobodno vrijeme i aktivno sudjeluju u kreiranju programa Kluba. Kroz Suncokretov klub mladi će organizirati: razne edukativne radionice, ekološke, filmske i fotografske radionice, snimanje dokumentarnih filmova ,uređivanje i izdavanje lokalnih novina, organiziranje međunarodnih volonterskih kampova u Vrginmostu (Općina Gvozd)  i razmjene mladih. Usmjereni smo na razvoj socijalnih vještina i poticanje samozapošljavanja u eko poljoprivredi.

3_klub mladih

5_klub mladih

9_klub mladih

16_klub mladih

18_klub mladih

27_klub mladih

28_klub mladih

29_klub mladih

Projekt se provodi u razdoblju 2018.-2019.

Kontakt osobe:

Maja Turniški, voditeljica projekta

Petra Tunjić , voditeljica kluba

Predrag Mraović, koordinator aktivnosti

Tel. 044/881-523

„Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u financijskom razdoblju 2014.-2020.

www.strukturnifondovi.hr

Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost udruge Suncokret-Centar za razvoj zajednice i ni na koji način ne odražava gledište Europske unije.

This post is also available in: English

Leave a Reply